Over ons

Laat u verleiden door de bijzondere sfeer en vormgeving van BB Interior

Ondernemen en de liefde voor interieur is ons met de paplepel ingegoten. Wij, broer en zus, zijn opgegroeid met een vader en opa die beiden jarenlang in de houtbranche werkzaam zijn geweest. Robbert Blokland, de eerste B van BB, is 25 jaar geleden begonnen om van zijn passie zijn werk te maken en is een eigen onderneming in Interieurbouw gestart. 10 jaar geleden hebben wij besloten om te laten zien hoe mooi interieur kan zijn met het gebruik van maatwerk meubelen. Hier is BB Interior uit voortgekomen. Ik (Corina Blokland), de tweede B van BB, ben hierdoor in staat om iedere dag klanten te helpen naar een passend interieur. Een echt familiebedrijf waarin wij de passie van onze familie kunnen laten zien aan jullie en een plek waar wij andere mogen adviseren om een echt thuis te creëren. 

BB Interior staat voor een unieke sfeer-beleving, persoonlijk contact, maatwerk en een totaalconcept voor uw interieur. Samen met een klein team willen wij u ontzorgen door het aanbieden van interieur ontwerpen van A tot Z. In 3D ontwerpen kan er gevisualiseerd worden over hoe de ruimte eruit kan komen te zien inclusief indeling, kleuren en materialen. Wij bewaken de uitvoering van het ontwerp door zelf de benodigde meubels en accessoires te bestellen en vervolgens de styling uit te voeren in uw woning. 

Van ontwerp tot realisatie, creëren wij uw unieke woning of zakelijke ruimte. Benieuwd wat BB Interior voor u kan betekenen? Neem gerust contact met ons op.                           

Over ons, BB interior, interieurontwerp en styling woonkamer, interieuradvies op maat, interieuradvies
Over ons, interieurontwerp, interieuradvies, gratis advies gesprek, BB Interior
Over ons, BB interior, interieurontwerp en styling woonkamer, interieuradvies op maat, interieuradvies

Maatwerk | Blokland Interieurbouw

Robert Blokland, de eerste B van BB, is de eigenaar van het bedrijf Blokland Interieurbouw en is gevestigd in Ridderkerk. BB Interior heeft een hechte samenwerking met Blokland Interieurbouw en wij hebben hier ons kantoor en de ontvangstruimte van BB Interior gevestigd. 

Binnen Blokland Interieurbouw zijn er tekenaars, werkplanners, interieurbouwers en buitendienst werknemers werkzaam. De buitendienst werknemers zijn verantwoordelijk voor het monteren en installeren van het maatwerk. Onze werknemers zijn betrokken en medeverantwoordelijk voor het succes van ons interieurbouw bedrijf. 

Wilt u een geheel interieurontwerp inclusief maatwerk meubelen of enkel een maatwerk meubel ontwerp? Dat kan! BB Interior kunt voor u een compleet of los 3D ontwerp creëren voor een maatwerk meubel naar uw wensen. Bij een akkoord komt Blokland Interieurbouw in actie en gaan zij aan de slag met het door u samengesteld meubel. Het voordeel voor u van de samenwerking van BB Interior en Blokland Interieurbouw is de voorrang die u krijgt. Maatwerk meubelen nemen in de productie vaak veel tijd in beslag, bij BB Interior heeft u geen last van lange levertijden of wachtlijsten. Daarnaast heeft u één aanspreekpunt over alle aspecten binnen het project. 

Blokland Interieurbouw en BB Interior streven samen naar kwaliteit, persoonlijk contact, service gericht en een fijne werksfeer. 

Met stijlvolle groet,
Corina Blokland oprichter,
Interior stylist 
BB Interior

Over ons, Maatwerk, maatwerk meubelen, meubelen op maat, BB Interior, Blokland Interieurbouw, interieuradvies
Over ons, Maatwerk, maatwerk meubelen, meubelen op maat, BB Interior, Blokland Interieurbouw, interieuradvies